ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η ιστοσελίδα www.sapidcoffee.gr είναι το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας μας με διακριτικό τίτλο “SAPID COFFEE ROASTING Co.” με την επωνυμία Α.ΚΑΡΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΜΠΟΥΡΝΕΛΗΣ Ο.Ε. με Α.Φ.Μ. 997261548 Δ.Ο.Υ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΦΕ-ΤΕΪΟΥ-ΚΛΠ-ΕΜΠΟΡΙΑ).

Οι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι :

1. Χρέωση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

2. Αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων (και μέχρι το ποσό των 150,00€). Η πληρωμή θα γίνεται στην εταιρεία ταχυμεταφορών κατά την παράδοση.

3. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
IBAN : GR72 0172 1460 0051 4607 5749 905

4. Με κάρτα μέσω VivaWallet
Πληρωμή μέσω VivaWallet: Δέχεται Mastercard, Visa κλπ.

Χρήσιμες πληροφορίες

 • Για παραγγελίες κάτω του ποσού των 50,00€ και για δέματα βάρους μέχρι 2 κιλά, τα μεταφορικά έξοδα είναι 4,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.). Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 3,00€.

 

 • Για κάθε επιπλέον κιλό +1,00€ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.).

 

 • Για παραγγελίες άνω του ποσού των 50,00€ τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν.

 

 • Η παραγγελία θα είναι σε κατάσταση αναμονής και θα εκτελεστεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης του συνολικού ποσού. Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλούμε όπως αποστείλετε αντίγραφο της κατάθεσης στο οποίο να αναγράφεται ο αριθμός παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@sapidcoffee.gr.

 

 • Η παράδοση των εμπορευμάτων θα πραγματοποιείται από 1-3 εργάσιμες ημέρες.

 

 • Η τιμολογιακή πολιτική για τα μεταφορικά έξοδα, ισχύει μόνο για μεταφορές εντός Ελλάδος.

ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΑ ΚΟΥΠΟΝΙΑ

Οι εκπτωτικοί κωδικοί δεν είναι μέσα πληρωμής, αλλά μόνο ποσά ή ποσοστά εκπτώσεων που παρέχονται από τον ιδιοκτήτη του ηλεκτρονικού καταστήματος sapidcoffee.gr. Ο Πελάτης ενεργοποιεί την έκπτωση προσθέτοντας το επιλεγμένο προϊόν από τη λίστα στο Καλάθι και στη συνέχεια εισάγοντας τον εκπτωτικό κωδικό στο πεδίο με την ένδειξη “Έχω εκπτωτικό κουπόνι”. Μετά την εισαγωγή του σωστού κωδικού και την αποδοχή με το κουμπί “Χρήση”, χορηγείται στον πελάτη έκπτωση που υπολογίζεται από την τιμή του προϊόντος βάσει των όρων που καθορίζονται για τον συγκεκριμένο εκπτωτικό κωδικό και σύμφωνα με τους κανόνες που καθορίζονται στο παρόντα Κανονισμό. Οι εκπτωτικοί κωδικοί έχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες λήξης, γεγονός για το οποίο ενημερώνουμε στις σελίδες που είναι αφιερωμένες σε μια συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια ή αυτές οι πληροφορίες δημοσιεύονται από τον Συνεργάτη που διανέμει τους κωδικούς. Μετά την ημερομηνία λήξης, δεν θα μπορείτε να κάνετε χρήση των κωδικών σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ / ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ

Θέλετε επιστροφή προϊόντων; Είναι απλό!

 • Έχετε το δικαίωμα επιστροφής εντός 30 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος για όλα τα προϊόντα εκτός των τροφίμων και των ποτών.
 • Η αλλαγή προιόντων δεν είναι εφικτή. Μπορείτε ωστόσο να ακολουθήσετε τη διαδικασία επιστροφής και να προβείτε σε νέα παραγγελία του προϊόντος που επιθυμείτε.
 • Η αναφορά του λόγου επιστροφής δεν είναι υποχρεωτική αλλά θα μας βοηθήσει στη βελτίωση της λειτουργίας του καταστήματος.
 • Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να πληρώσετε για την παραγγελία σας ηλεκτρονικά. Ετσι, αποφεύγετε πρόσθετα έξοδα (τραπεζική προμήθεια) κατά την επιστροφή χρημάτων στο λογαριασμό σας.
  Αυτό ισχύει στην περίπτωση που αποφασίσετε να επιστρέψετε την παραγγελία σας, την οποία έχετε πληρώσει με αντικαταβολή.

Ακύρωση παραγγελίας

Εφόσον επιθυμείτε, μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι δεν έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το κατάστημά μας και η ακύρωση έχει γίνει σε διάστημα οκτώ (8) εργάσιμων ωρών (εργάσιμες θεωρούνται οι ώρες λειτουργίας του φυσικού καταστήματος).

Σε διαφορετική περίπτωση επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής.

Για την ακύρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 50 22 885, ή, να μας στείλετε e-mail στο info@sapidcoffee.gr από την ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση που έγινε η παραγγελία και στο οποίο θα αναγράφεται ονοματεπώνυμο και κωδικός παραγγελίας και θα αναφέρεται η πρόθεση του αγοραστή να ακυρώσει την παραγγελία.